VAŽNO!

Poštovani posjetitelji, obavještavamo vas da zbog unapređenja telefonskih linija nećemo moći zaprimati telefonske pozive do 30.4.2018.g.

Sve informacije možete dobiti na mob. 091 270 0370!

Hvala na razumijevanju!

Svake godine obilježava se Europski tjedan cijepljenja, ove godine 23.-.29.4.2018. Cilj Tjedna cijepljenja je podići svijest o važnosti cijepljenja među roditeljima, zdravstvenim djeltanicima i medijma.

Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije i Klub žena liječenih na dojci „Una“, koji djeluje kao sekcija Lige protiv raka Vinkovci obilježili su Dan narcisa – dan posvećenog oboljelima od raka dojke, zajedničkom javnozdravstvenom akcijom u subotu, 24. ožujka 2018. u središnjem gradskom parku u Vinkovcima.

EUROPSKI TJEDAN BORBE PROTIV RAKA VRATA MATERNICE HUMANITARNA AKCIJA U POVODU DANA MIMOZA

U Vinkovcima je započela je aktivnost "Hodanjem do zdravlja" u sklopu projekta "Živjeti zdravo".

Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije nastavlja s provedbom aktivnosti „Hodanjem do zdravlja“ u okviru Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“ u suradnji s Gradom Vinkovcima i mnogim zainteresiranim ustanovama, udrugama i pojedincima. Hodanje će biti organizirano u subotu, 27. siječnja2018. godine.

Povodom početka provedbe projektnih aktivnosti Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“ u Vukovarsko-srijemskoj županiji, Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatski zavod za javno zdravstvo organiziraju dva velika događaja.