Obilježen 11. TJEDAN CJELOŽIVOTNOG UČENJA

10 Listopad 2017

Služba za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti i zaštitu mentalnog zdravlja i ove godine je aktivno sudjelovala u obilježavanju Tjedna cjeloživotnog učenja.

Tjedan cjeloživotnog učenja nacionalna je obrazovna kampanja koju je u trajanju od 2. do 8. listopada 2017. provodila Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih sa svojim partnerima kako bi se podignula svijest o važnosti učenja i obrazovanja, promicala kultura učenja te potaknula osobna motivacija.

U svim hrvatskim županijama kroz niz događanja, kao što su  besplatne radionice, predavanja, okrugli stolovi, koncerti, niz ustanova otvorilo je svoja vrata i omogućilo svim zainteresiranima da se upoznaju s mogućnostima obrazovanja koje nude te na neposredan, često i neformalan način, prenijelo poruku o važnosti obrazovanja i učenja.

Služba za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti i zaštitu mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije 3. listopada 2017. godine organizirala je Dan otvorenih vrata tijekom kojeg su djelatnici Službe sve zainteresirane posjetitelje informirali i predstavili im djelatnosti i aktivnosti koje Služba provodi. Poseban naglasak stavljen je na važnost preventivnih aktivnosti te na unapređenje i očuvanje zdravlja, kako tjelesnog, tako i mentalnog od najranije dobi.

Pročitano 129 puta

Sajam zdravlja

20 sajam zdravlja 2016

Kontaktirajte nas

Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije

  • Zavod Vinkovci: 032 370 428
  • Ispostava Vukovar: 032 413 179
  • Ispostava Županja: 032 833 834
  • Sanitarne iskaznice Vinkovci: 032 373 947
  • Higijenski minimum Vinkovci: 032 370 902
  • Školska medicina Vinkovci: 032 370 901
  • Nacionalni programi: 0800 9999 02

Uvodna riječ

Poštovani posjetitelji,
dobro došli na stranice Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije.

Nadamo se kako će Vam ove stranice približiti djelatnosti i usluge naše ustanove i pomoći Vam u pronalaženju informacija i savjeta korisnih za očuvanje i unaprjeđenje Vašega zdravlja.

Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije je zdravstvena ustanova nastala podjelom bivšeg Medicinskog centra na tri zdravstvene ustanove, Bolnicu, Dom zdravlja i Zavod za javno zdravstvo. Zavod je započeo sa radom u siječnju 1997. godine i od tada provodi svoju javnozdravstvenu djelatnost na području cijele Županije.

Pročitaj više...