Tjedan cjeloživotnog učenja UNESCO-ova je inicijativa pokrenuta 1999. godine kako bi se na jednostavan način senzibilizirala javnost za cjeloživotno učenje, promicala kultura učenja te potaknula osobna motivacija. 

Povodom obilježavanja 11. Tjedna cjeloživotnog učenja Služba za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti i zaštitu mentalnog zdravlja organizira

Dan otvorenih vrata 3. listopada 2017.god

u vremenu od 09:00h do 12:00h.

Posjetitelje ćemo upoznati sa radom Službe i preventivnim aktivnostima u radu s mladima s posebnim naglaskom na prevenciju ovisnosti o internetu, alkoholu, duhanu i novim vrstama ovisnosti u mlađoj životnoj dobi. Djelatnici Službe će obavljati besplatno testiranje urina na prisutnost droga u organizmu (uz predočenje zdravstvene iskaznice).

Rado ćemo odgovoriti na svako Vaše pitanje!

http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/

http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/dogadanja/

Za detaljnije informacije nazovite tel. 032/334-715 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.